Cesta: OMA » Slovensko » Západné Slovensko » Trenčiansky kraj » okres Prievidza » šport » motorky

Motorky, okres Prievidza

Motorky v okres Prievidza

V okres Prievidza sa nachádza 3 kusy motorky.

motorky

motorky, ihrisko,
Staničná 15, 972 47 Oslany

Motoršport aréna

motorky, ihrisko, webstránka,
972 47 Oslany

motorky

motorky,
Staničná 15, 972 47 Oslany

motorky inde

Oslany (3x)
motorky v Oslany

Podobné, okres Prievidza:

267x ihrisko, 115x detské ihrisko, 91x futbal, 83x multi, 36x tenis, 20x posilňovňa, 16x basketbal, 14x park pre psov, 12x športové centrum, 12x stolný tenis, 10x plávanie, 7x streľba, 7x lezenie, 7x štadión, 6x atletika, 5x bejzbal, 4x plážový volejbal, 4x hokej, 3x boules, 3x mini-golf, 3x motorky, 3x klzisko, 2x skejtbord, 2x tanec, 2x lyžovanie, 2x jazdenie na koni, 2x golfové ihrisko, 2x kolky, 1x gymnastika, 1x rybolov, 1x bicyklovanie
Hľadáme motorky, OSM tagy: sport = 'motor'.
Motorky, okres Prievidza

Viac o nás

Podpor projekt OMA:

QR kód na túto stránku okres-prievidza.oma.sk sport motorky

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.

Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, články do wikipédie, ...

Zdroj dát

Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL. OMA logoMapový podklad vytvára a aktualizuje Freemap Slovakia (www.freemap.sk), šíriteľný pod licenciou CC-BY-SA. Fotky sme čerpali z galérie portálu freemap.sk, autori fotiek sú uvedení pri jednotlivých fotkách a sú šíriteľné pod licenciou CC a z wikipédie. Výškový profil trás čerpáme z SRTM. Niečo vám chýba? Pridajte to. Sme radi, že tvoríte slobodnú wiki mapu sveta.